Ενεργειακή Ιατρική: Το θαύμα της Βιοθεραπείας

Ενεργειακή Ιατρική

Μπορείτε να πάρετε τα αντιβιοτικά για να καταπολεμήσετε τις μολύνσεις, ασπιρίνη για να μειώσετε τον πόνο, ή να βάλετε γύψο σε έναν σπασμένο καρπό.
Αλλά αυτές οι ιατρικές διαδικασίες δεν σας θεραπεύουν.
Μειώνουν την φλεγμονή, μάχονται τα βακτηρίδια, ή καθιστούν την κατάλληλη θεραπεία ευκολότερη.
Είναι το σώμα σας που αυτό-θεραπεύεται.

Μέσω κάποιας διαδικασίας που δεν καταλαβαίνουμε πλήρως,
το σώμα μας έχει την καταπληκτική, έμφυτη δυνατότητα να επισκευαστεί.

Η Ιατρική Επιστήμη μπορεί να εξηγήσει τις νευρολογικές και βιοχημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στη θεραπεία:
- τα μηνύματα των νεύρων στον εγκέφαλο,
- τα λευκά κύτταρα του αίματος που καταπολεμούν τη μόλυνση,
- τα αιμοπετάλια για να πήξουν το αίμα,
- ο σχηματισμός μιας κρούστας καθώς το δέρμα σχηματίζεται από πίσω και κάτω.
Αλλά η Ιατρική Επιστήμη δεν ξέρει πώς το σώμα ξέρει να το κάνει αυτό, και δεν ξέρει ποια δύναμη επεξεργάζεται αυτή τη θεραπευτική διαδικασία.

Η παραδοσιακή ιατρική σκέψη υποστηρίζει ότι η θεραπευτική διαδικασία αλλά και η ενέργεια που χρησιμοποιείται σε αυτήν είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

Ενεργειακή Ιατρική

Η Ενεργειακή Ιατρική είναι μια ευρεία κατηγορία εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων που χρησιμοποιούν την συμπαντική δύναμη ζωής ως το πρωταρχικό θεραπευτικό όργανο τους.
Στην Ενεργειακή Ιατρική, η καλή υγεία προκύπτει από την κατοχή του σωστού ποσού αυτής της ενέργειας να διατρέχει ομαλά το σώμα, ενώ τα προβλήματα υγείας ή οι ασθένειες προκύπτουν από μια ανεπάρκεια ή μια παρεμπόδιση αυτής της ενέργειας.

Ενώ η επικρατούσα Ιατρική είναι αργή και συχνά ολοκληρωτικά απρόθυμη να δεχτεί τις αρχές της ενεργειακής ιατρικής, μερικοί Ιατρικοί ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει πειράματα που υποστηρίζουν τις βασικές αρχές της.
Υπάρχουν συναρπαστικές έρευνες σχετικά με τη δυνατότητα αναγέννησης των απλών, λιγότερο-εξελιγμένων μορφών ζωής που υποστηρίζουν έντονα την έννοια ενός ενεργητικού προτύπου ή μιας φόρμας.

  • Το ερπετό (ο τρίτων) μπορεί να αναπαραγάγει ένα νέο μάτι, συμπεριλαμβανομένου του οπτικού νεύρου, σε περίπου σαράντα ημέρες.
  • Το χρυσόψαρο και οι σαλαμάνδρες μπορούν να αναπαραγάγουν τις νωτιαίες ίνες.
  • Το ανθρώπινο συκώτι μπορεί να αντικαταστήσει μια μερίδα της μάζας του που χάνεται λόγω ενός τραυματισμού μέσω της αντισταθμιστικής υπερτροφίας όπως καλείται από την Ιατρική επιστήμη , δηλ τη δυνατότητα των κυττάρων να αυξήσουν το ποσοστό τμήματός τους και να αντικαταστήσουν το χαμένο ιστό. Και η ζημία ή η δυσλειτουργία ενός νεφρού οδηγεί συχνά στη διεύρυνση του άλλου.

Αυτοί οι απλοί νόμοι υποστηρίζουν την ενέργεια και τη θεραπευτική εργασία στην Ενεργειακή Θεραπεία.
Το Prana (ζώσης μορφής ενέργεια) είναι ουσιαστικό στοιχείο στην αυτό-θεραπεία.
Είναι η δύναμη που είναι γνωστή ως chi στους Κινέζους, mana στους Πολυνήσιους, και prana σε όλη την Ινδία.

Όταν η ενέργεια διατρέχει το σώμα σωστά, είστε σε μια κατάσταση καλής υγείας.
Όταν υπάρχει μια ενεργειακή διαταραχή στο σώμα, επικρατεί μια κατάσταση ασθένειας.

Αυτές οι ενεργειακές διαταραχές μπορούν να είναι είτε γενικές, είτε τοπικές.
Για να επιστρέψει το σώμα σε μια κατάσταση καλής υγείας, αυτές οι ενεργειακές διαταραχές πρέπει να διορθωθούν.
Το σώμα κινείται πάντα προς την ομοιόσταση.

Ομοιόσταση

Ομοιόσταση είναι μια ελληνική λέξη που σημαίνει μια κατάσταση σταθερότητας ή ισορροπίας μεταξύ διαφορετικών, αλλά αλληλοεξαρτώμενων ομάδων ή στοιχείων ενός οργανισμού.
Όλα τα συστήματα στη φύση κινούνται προς την ισορροπία.
Το σώμα, επίσης, επιδιώκει ένα ισορροπημένο ενεργειακό επίπεδο. Γιατί;

Γιατι αυτή η κατάσταση ισορροπίας, ή καλής υγείας, είναι η φυσική μας κατάσταση.
Το σώμα μας φυσικά αναζητά την καλή υγεία.
Οι ασθένειες εκδηλώνονται στο ενεργειακό σώμα προτού εκδηλωθούν στο φυσικό σώμα.
Η θεραπεία συμβαίνει πρώτα στο ενεργειακό σώμα προτού να γίνει προφανής στο φυσικό σώμα και μπορούν συχνά να υπάρξουν πολύ γρήγορα και δραματικά θετικά αποτελέσματα στο φυσικό σώμα.
Μπορεί επίσης να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση πριν να θεραπευτεί το φυσικό σώμα.
Η διάρκεια της καθυστέρησης αυτής εξαρτάται από παράγοντες όπως η εμπειρία και η ικανότητα του Θεραπευτή, η πολυπλοκότητα και η δριμύτητα του προβλήματος υγείας, και το τρέχον ενεργειακό επίπεδο του προσώπου με αυτή τη πάθηση.

Μια από τις σημαντικότερες πρωταρχικές αιτίες των ενεργειακών διαταραχών που προκαλούν πολλές φυσικές ασθένειες είναι συχνά αρνητικές σκέψεις και συγκινήσεις που αποθηκεύονται στο σώμα. Οι σκέψεις, οι συγκινήσεις, οι πεποιθήσεις, και οι μνήμες περιέχουν πραγματική ενέργεια που αποθηκεύεται ασυνείδητα στο φυσικό σώμα.
Όταν αποφεύγετε να ζήσετε αρνητικές συγκινήσεις και πεποιθήσεις, το μυικό σύστημα του σώματος σας σφίγγει και τις παγιδεύει πάνω του.
Κρατημένες σφιχτά στο σώμα για ένα χρονικό διάστημα, αυτές οι αρνητικές συγκινήσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις, και τραυματικές μνήμες διαμορφώνουν μπλοκαρίσματα και ενεργειακές διαταραχές που οδηγούν σε σωματικά προβλήματα υγείας..

  • Η Βιοθεραπεία λειτουργεί συμπληρωματικά και αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία ή άλλη εναλλακτική θεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υγείας.
  • Η Βιοθεραπεία είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της αρμόδιας κλασικής ιατρικής περίθαλψης και ψυχολογικής βοήθειας.
  • Η Βιοθεραπεία είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νου.
(C) Biotherapy - All Rights Reserved
powered by
page generated in 19ms (0 queries, 0ms)
invisible cron image